Під Бердянськом на грунтовій дорозі сталося серйозне ДТП

По матеріалам пресс-службы полиции
15.07.2021 · 11:06 · переглядів - 13484

Дорожньо-транспортна пригода на ґрунтовій дорозі між селами Бердянське та Миколаївка

Під Бердянськом на грунтовій дорозі сталося серйозне ДТП

Дорога вимагає від водіїв максимальної уваги та сконцентрованості. Щоб правильно оцінювати дорожню обстановку, водії не повинні відволікатись на сторонні подразники. Іноді навіть секунда відволікання за кермом може призвести до створення аварійної ситуації або до ДТП.

14 липня близько 18 години до Бердянського районного відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між селами Бердянське та Миколаївка. На місце події негайно виїхали поліцейський офіцер громади, слідчо-оперативна група, наряд відділу реагування патрульної поліції та медики. Виїздом встановлено, що 56-річний водій автомобіля «ГАЗ» рухаючись по ґрунтовій дорозі між с. Миколаївка та с. Бердянське скоїв зіткнення з авто "Mercedes Vito" під керуванням 61-річного водія, який рухався в зустрічному напрямку. В результаті ДТП водія "Mercedes Vito", постраждалий отримав закритий перелом лівого передпліччя, закриту травму правого стегна і був госпіталізований до лікарні.

Наразі, за даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Шановні водії, будьте відповідальними, сумлінно дотримуйтеся вимог ПДР, адже безпека на дорозі залежить від кожного




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок