Питання окупаційної освіти у Бердянську визвало резонанс

По матеріалам Бердяньск сьогодні
01.02.2023 · 18:14 · переглядів - 4818

Бердянці обурюються діями батьків, які віддають дітей до таких шкіл. І звісно, є багато колаборантів, які тільки радіють тому, що їх дітям будуть промивати мізки. Але далеко не завжди батькі віддають дітей на навчання у окупаційні учбові заклади з власної ініціативи.

Питання окупаційної освіти у Бердянську визвало резонанс

Якщо окупанти на вулиці зустрінуть дитину, то обов‘язково перевіряють чи відвідує вона учбовий заклад. Причому це стосується як школярів, так і студентів. Якщо не відвідує, то батьків можуть притягнути до відповідальності. А зазвичай просто тиснуть та погрожують батькам.

З приводу публікацій, щодо навчання дітей Бердянська в школах за російською програмою. Треба розуміти, що на батьків дітей, що не ходять зараз до школи йде справжні полювання. До цього задіяні різноманітні інстанції: поліція, опека... Батькам погрожують і змушують віддавати дітей до ціх закладів, де основний напрямок отруїти дитину ненавистю до власної батьківщини і свого народу. Йде міцний поток пропаганди. Таке полювання йде на вчителів, що зараз не працюють в ціх закладах. При цьому під тиском зараз літні люди, що вже не працюють за станом здоров'я. Але це не перешкоджає їх перевіряти. Мабуть тому, що в російських школах не бажають працювати навіть ті вчителі, що прийшли 1 вересня і працювати в школах нема кому.

Моя дитина ненавидить цю школу. Кожного дня дома сльози. Ми не хотіли йти, але коли прийшли до наших знайомих та почали погрожувати, щоб віддали дитину у школу, у нас не залишилось вибору. - розповіла мешканка міста




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок