Пляж «Панорами» намагались відгородити? Виїзну депутатську комісію скасував секретар ради О. Свідло

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.05.2021 · 16:26 · переглядів - 6156

Позачергова сесія міської ради завершилась скандалом. Депутат Віктор Шиян заявив про скасування секретарем міської ради Олександром Свідло виїзної комісії з питань архітектури, на якій планувалось перевірити інформацію про перекриття парканом пляжу «Панорами». Депутат вимагає пояснень юристів щодо ухваленого рішення.

Пляж «Панорами» намагались відгородити? Виїзну депутатську комісію скасував секретар ради О. Свідло

Депутат фракції «Слуга народу» наприкінці позачергової сесії міської ради повідомив, що на вівторок, 18 травня, було заплановано виїзне засідання комісії. Серед 10 об’єктів, які мали перевірити обранці, фігурувала і база відпочинку «Панорама». Напередодні засідання свою готовність взяти участь у виїзді підтвердили більшість членів комісії, зауважив Віктор Шиян. Однак в призначений для виїзду час йому повідомили про скасування виїзного засідання секретарем міської ради Олександром Свідло.

Секретар міської ради на виступ колеги відреагував емоційно і навіть не дав завершити виступ Віктору Шияну. Олександр Петрович пояснив своє рішення відсутністю більшості членів комісії, а для одного депутата, начеб то, проводити виїзд недоцільно. Тому засідання комісії перенесли на наступний тиждень.

Далі слово взяв одіозний представник «Нашого краю» Віктор Цуканов. Колишній лідер місцевого осередку «Європейської солідарності» прямо звинуватив в некомпетентності Віктора Шияна і наголосив, що ухвалене Олександром Свідло рішення відноситься до прямої компетенції секретаря міськради.

Обидва представники «корпорації» обурились, що дане питання було винесено в публічну площину. Таку ж позицію зайняв і міський голова Валерій Баранов. Мер виступив за кулуарне вирішення подібного роду питань.

В підсумку обурення депутата суспільно-значущим питанням, керівництво місто повернуло на 180 градусів і Віктора Шияна спробували зобразити вкрай некомпетентним.

Редакція перевірила інформацію, озвучену Віктором Шияном. Пляжна територія бази відпочинку «Панорама» дійсно огороджена бетонними блоками. Але невеликий прохід з обох сторін пляжу є.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок