Пляжі Слобідки, Коси і Верхової перевірила комісія виконкому

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.06.2021 · 16:05 · переглядів - 3894

Чи виконуються орендарями та підприємцями, які використовують пляжі на умовах спільної діяльності з рятувальною службою, взяті зобов’язання з благоустрою пляжних територій перевіряла спеціальна комісія виконкому?


Третій пляж

Навіси для тіні та зонтики, цілодобове прибирання пляжу, підготовка до запуску фонтанчику з водою і плани з обладнання спуску до води для людей з інвалідністю – так розпочинає курортний сезон Третій пляж. Однак, спілкуючись з комісією, орендар наголосив, що безкоштовно скористатись тінню, відпочивальники зможуть під, так званими, соціальними навісами. Виявилось, що таких навісів на пляжі дві одиниці, а всі зонтики будуть здаватись на платній основі…

третий пляж

третий пляж

третий пляж

Пляжі Слобідки

Прибирання комки з пляжу – головна вимога до всіх без виключення суб’єктів господарювання, які ведуть свою діяльність на Слобідці. Частина підприємців, яка спілкувалась з комісією запевнила, що водорості приберуть найближчими днями, після завершення штормової погоди. На пляжних територіях дитячих оздоровчих центрів має бути покошено траву – відповідний припис від комісії направлять керівництву ДОТів.

пляжи слободки

Пляжи слободки

пляжи слободки

Верхова

На Верховій тривають роботи з облаштування пляжних територій до прийому відпочивальників. На цій території працюють декілька підприємців. Одному з них, підприємству «СветАл» буде направлено припис з вимогою викосити комиш, який прилягає до пляжної території.

Ці та інші зауваження будуть внесені до протоколу комісії і, відповідні приписи надішлють підприємцям. Комісія працюватиме впродовж всього літа.

пляжи верховой

пляжи верховой




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок