Подвійні стандарти? Бердянців штрафують за траву, а дії комунальників не помічають

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.06.2021 · 16:51 · переглядів - 3384

Вже вдруге за останній місяць адміністративна комісія штрафує бердянців, які скошену траву вивозять до контейнерних майданчиків. При цьому дії комунальників, які після покосу траву не прибирають, адмін відділ не помічає.


Доволі неоднозначне трактування правил міського благоустрою спостерігається в діях адміністративного відділу. Сьогодні на комісії розглянули протокол на містянина, який покосив траву на прилеглій до домоволодіння території, зібрав її і вивіз до контейнерного майданчика. В діях бердянця безумовно є правопорушення. За такі дії чоловіка покарали мінімальним штрафом 340 гривень, а відповідачу порадили траву утилізувати або в компостній ямі, або замовляти машину.

При цьому більшість міських газонів після покосу комунальниками взагалі не прибирається. Трава залишається засихати на зелених зонах, які вже на початку червня в Бердянську жовтого кольору. Тобто комунальні служби не просто не утилізують залишки косіння, їх навіть не прибирають. В той же час пересічних бердянців штрафують за непокошену траву поблизу домоволодіння, зобов’язують прибирати її та утилізувати.

Виходячи із трактувань правил міського благоустрою адмін відділом і адміністративною комісією мешканцям приватного сектору простіше за все буде просто косити траву і не прибирати її із загальноміської території. Тобто діяти в такий же спосіб, як і комунальники.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок