Поліція розслідує факт пожежі на полі з пшеницею

По матеріалам пресс-службы полиции
19.07.2021 · 08:43 · переглядів - 2227

Обставини та причини загоряння з’ясовуються. Також встановлюється сума завданих збитків та особи, які можуть бути причетними до вчинення цього правопорушення. Слідчі дії тривають.


16 липня близько 18 години до відділення поліції № 1 Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що неподалік села Чернігово-Токмачанськ Бердянського району сталася пожежа - зайнялося поле з пшеницею.

На місце події відразу виїхали керівництво відділення поліції, співробітники слідчо-оперативної групи. Працівникам ДСНС в Запорізькій області вдалося її локалізувати. За попередніми даними, внаслідок пожежі вогнем пошкоджено близько 20 гектарів поля зернової культури. Постраждалих від пожежі осіб немає.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини загоряння, а також суму завданих збитків та осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього правопорушення. За даним фактом слідчим відділення поліції №1, за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Триває слідство.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок