"Порушень не виявлено". Спеціальна комісія виконкому знову не бачить порушень карантинних обмежень в транспорті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.03.2021 · 14:01 · переглядів - 3299

На минулому тижні на офіційному сайті Бердянської міської ради з'явилось повідомлення про перевірку фахівцями транспортного відділу виконкому додержання карантинних обмежень при перевезені пасажирів. Порушень не виявили. 

"Порушень не виявлено". Спеціальна комісія виконкому знову не бачить порушень карантинних обмежень в транспорті

“За результатами перевірки фактів порушення масочного режиму або перевезення пасажирів понад допустимих законодавством норм не зафіксовано”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, в Україні продовжує діяти карантин. В Бердянську введені обмеження на перевезення пасажирів в громадському транспорті — кількістю місць для сидіння транспортного засобу. У зв'язку з цим, продовжують діяти обмеження на перевезення пільгових категорій населення — пенсіонерів та інвалідів з 10:00 до 14:00. Таке рішення мотивувалось обмеженням контактів мешканців та зниженням пасажиропотоку, що, начебто, призводить до збитків приватних перевізників.

Сьогодні вранці редакція перевірила результати роботи комісії, прекрасно усвідомлюючи, що карантинні обмеження в Бердянську поширюються лише на пільговиків. Зранку, в годину пік, за 10 хвилин перебування на зупинці Спорткомплекс, ми не помітили жодного маршруту, в якому б не порушували карантинні обмеження! Автобуси були вщент переповнені!

Цікаво, якою логікою керувались чиновники мерії виконкому, оприлюднюючи висновок про відсутність порушень? Не виключено, що дана перевірка проводилась в розпал робочого дня, коли пасажиропотік, традиційно для Бердянська, низький. В цьому контексті виникає запитання, чому перевірка не проводиться в години-пік? Зранку карантинні обмеження не діють? При чому перевантаження пасажирами автобусів, навіть не просто в порушення карантинних обмежень, а й правил дорожнього руху, спостерігаються і ввечері. 

В черговий раз констатуємо, що зі зміною влади, підходи в роботі чиновників мерії по відношенню до монополістів транспортних перевезень залишаються незмінними. Транспортний відділ продовжує відверто не помічати грубі порушення карантинних обмежень!

В даному питанні керівництво міста, в особі міського голови та його заступників, займає відсторонену роль пересічного спостерігача.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок