Повністю відновити газопостачання в Бердянську планується впродовж 30 днів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.04.2021 · 18:21 · переглядів - 7157

Відповідні наміри озвучив керівник Бердянського газового господарства Павло Іотов на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС


Так, Павло Іотов підтвердив слова міського голови Валерія Баранова, що фахівці газового господарства при відновленні газопостачання не вимагатимуть від ОСББ та власників приватних домоволодінь наявності договору на розмежування внутрішньобудинкових мереж. Натомість співробітники Запоріжгазу закликають голів ОСББ, Житлосервіс, керуючу компанію та мешканців приватних домоволодінь максимально сприяти у відключенні та подальшому підключенні абонентів.

Процедура буде наступною. Після відключення газопостачання до міських мереж, газ має бути перекритий у всіх стояках багатоквартирних будинків та на вході до приватних домоволодінь. Після відновлення тиску в центральній мережі, фахівці газового господарства будуть поетапно підключати абонентів.

По термінах ремонтних робіт – завершити їх планують впродовж 14 днів (це максимум), за ідеальних умов 7-8 днів. Подальше відновлення подачі газу в місті може тривати близько 30 днів – за умови співпраці з усіма мешканцями.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок