Позачергова сесія районної ради підтримала ініціативи Бердянської РДА

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.10.2021 · 16:16 · переглядів - 4049

В п’ятницю, 1-го жовтня, на вимогу голови БРДА Олексія Бакая в районній раді відбулась позачергова сесія. Одне з питань – виділення коштів з бюджету району на проектно-кошторисну документацію реконструкції покрівлі адміністративної будівлі

Позачергова сесія районної ради підтримала ініціативи Бердянської РДА

За інформацією голови Бердянської РДА Олексія Бакая на обласному рівні є попередні домовленості щодо виділення з бюджету області коштів на реконструкцію адміністративної будівлі, в якій розташовуються районна рада і райдержадміністрація.

Бакай Алексей

 - Ми всі прекрасно розуміємо, що вся ця будівля потребує ремонту. Ми заходимо в осінньо-зимовий період з протікаючою покрівлею, з пліснявою і грибком в кабінетах співробітників. Як керівники ми маємо створити комфортні умови для наших співробітників. Нам вдалось досягти порозуміння з керівництвом області і депутатською більшістю, щодо виділення 1,1 млн гривень з обласного бюджету на ремонт покрівлі. Ці кошти нам готові надати. Від нас необхідно профінансувати проектно-кошторисну документацію. Ціна питання – 50 тисяч гривень. Тому ми і скликали позачергову сесію. Розраховую, що здоровий глузд візьме гору над політичними інтригами і ми зможемо порозумітися з даного питання, - аргументував свою позицію на спільному засіданні депутатських комісій райради голова БРДА Олексій Бакай.

Після декількох спроб окремих депутатів – представників більшості перевести обговорення питання до процедурних моментів, які напряму стосуються Запорізької обласної ради, ініціативу підтримали. В підсумку – на сесії абсолютною більшістю голосів депутати погодили виділення 50 тисяч гривень з районного бюджету на проектно-кошторисну документацію.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок