Правила і черговість проїзду перехресть в Бердянську. Чому навчають в автошколах міста?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
14.05.2021 · 16:43 · переглядів - 7522

Перехрестя Мелітопольського шосе та Ярослава Мудрого одне з найбільш аварійних в місті. Сьогодні редакція в соціальних мережах вивчала думку підписників з даного питання – позиції розділились.


схема

В коментарі редакції національна поліція нам повідомила, що проїзд вказаних на малюнку автомобілів має відбуватись в наступному порядку: жовтий (як автомобіль, що рухається по головній дорозі), далі червоний та синій (виїжджають з другорядної на головну дорогу).

Директор автошколи «Азов Авто» Олександр Томашевський аналогічно розтлумачив дану ситуацію.

Встановлений знак «Дати дорогу» діє на дві полоси Мелітопольського шосе. Розділова смуга також є частиною дороги. Тому жовтий автомобіль, який рухається по головній дорозі, має перевагу над двома іншими авто, які виїжджають з другорядної дороги і він має проїхати першим. За ним червоний, потім синій, - пояснив Олександр Томашевський.

Подібну ситуацію на вказаному перехресті редакція змоделювала у зв’язку з отриманою інформацією про особливості навчання в автошколі по вул. Північній. Там учням черговість проїзду пояснюють інакше – першим має їхати авто червоного кольору, за ним синє, останнім має проїхати жовтий автомобіль. Цю ж позицію редакції підтвердили і в коментарях під постом.

скрин

«Бердянськ 24» спробував отримати коментар від представника Бердянської автошколи союзу автомобілістів. За номером телефону 066-220-00-40 на наше запитання відреагували в достатньо емоційній манері.

Только дебилы могут задавать такие вопросы! Там стоит знак! – емоційно відреагував представник автошколи.

На подальші звернення редакції прокоментувати, чому в цій автошколі пояснюють черговість проїзду даного перехрестя саме так, як вказано вище, представництво автошколи не відреагувало. Враховуючи відсутність аргументованих пояснень від представництва закладу, чи відомо адміністрації автошколи, як навчають учнів даної школи, залишається незрозумілим.

Враховуючи той факт, що в одній з автошкіл міста проїзд даного перехрестя пояснюють абсолютно незрозумілим чином, можна припустити, чому на цій ділянці дороги така висока аварійність.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок