Про що спілкуються нардеп О. Пономарьов і т.в.о. мера О. Свідло?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.11.2021 · 09:03 · переглядів - 6806

Вплив народного депутата Олександр Пономарьова на міську раду і тепер на тимчасового очільника міста очевидний. Сам народний депутат прямих зустрічей з громадськістю і журналістами уникає багато років, тому редакція поцікавилась у секретаря міської ради, які запитання він ставить найвпливовішому політику Бердянська?


Відповідне запитання ми адресували Олександру Свідло не просто так, оскільки півтора року тому на аналогічне запитання Олександр Петрович вже давав відповідь нашому виданню. До «політичного трансферу» в корпорацію Олександр Петрович при зустрічі з нардепом прагнув поставити йому наступне питання:

«Чому при всій повноті вертикалі влади, заповненої його впливом, йому не вдається зробити з Бердянська другий Азмол?»

Після переходу з табору опозиції до «корпорації» в політичний табір нардепа дане питання, схоже, більше не актуальне для Олександра Свідло. Принаймні у відповіді на наше запитання, Олександр Петрович чесно відповів, що з таким формулюванням до народного депутата не звертався. В своєму коментарі тимчасово виконуючий обов’язки міського голови коротко охарактеризував теми, на які він спілкується з Олександром Пономарьовим.

Свидло Александр

Ми спілкуємось з народним депутатом в дуже стислі терміни і вистачає часу лише на ті проблеми, які потребують його участі. Я звертався, коли ми зменшували розміри єдиного податку для підприємців з 18% на 15% це потребувало в обмежені терміни провести регуляторну процедуру і погодити з державною регуляторною службою. Тут він підключався. Тобто у нас дуже такий, знаєте, діалог по сугубо проблемним питанням. А це вільні теми, я думаю у нього немає часу зі мною такі теми обговорювати, - прокоментував Олександр Свідло.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок