Проекти протипожежної сигналізації переробить проектант. Виявлено численні порушення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.05.2021 · 15:37 · переглядів - 2166

Інформацію про численні порушення в проектах на встановлення протипожежної сигналізації в гімназіях №№ 1,2 обговорили на профільній депутатській комісії. Заступник мера Вікторія Васильчишина повідомила, що проектант погодився виправити помилки у всіх проектах.


В гімназіях №1 і №2 тривають роботи з облаштування навчальних закладів протипожежною сигналізацією. Проекти на монтаж систем оповіщення розробили ще в минулому році на загальну суму майже 500 тисяч гривень. Однак з початком виконання робіт в двох зазначених закладах, підрядна організація виявила численні невідповідності проектів фактичним технічним характеристикам будівель.

Як зазначила заступник міського голови Вікторія Васильчишина, виявлені помилки одразу в двох гімназіях піддають сумніву коректність інших 8-ми проектів, які також були розроблені однією фірмою. Тому міська влада розглядає два варіанти вирішення проблеми — або проектант добровільно виправляє всі неточності, або міська влада ініціюватиме відкриття карного провадження. За словами заступника міського голови, проектант визнав помилки і погодився повністю переробити проектну документацію.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок