Протипожежна безпека: рятувальники повідомляють про порушення в закладах освіти і будинках високої поверховості

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.06.2021 · 14:53 · переглядів - 2878

Про це повідомив начальник Бердянського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Андрій Мовчан


За його інформацією рятувальниками подано 10 адміністративних позовів проти бердянських навчальних закладів за порушення правил протипожежної безпеки. Окрім відсутності протипожежної сигналізації на 15 об’єктах закладах освіти, в окремих випадках зафіксовано проблеми із системою протипожежного водопостачання, вогнегасниками та ін. Рятувальники рекомендують передбачити кошти в міському бюджеті на обладнання в закладах освіти протипожежної сигналізації.

Начальник відділу освіти Наталя Лазуренко повідомила, що освітніми закладами виконуються приписи рятувальників. Зокрема, встановлено нові двері, відповідно до вимог протипожежної безпеки, проведено технічне обслуговування вогнегасників. В гімназії №2 вже змонтовано протипожежну сигналізації, в гімназії №1 роботи тривають.

Серед потреб бердянських освітніх закладів: протигази, оновлення щитків протипожежної безпеки, пожежні рукави, пожежні крани, гідранти та ін.

Крім того, за інформацією Андрія Мовчана, в Бердянську в 5-ти будинках високої поверховості зафіксовано численні порушення протипожежної безпеки. Рятувальники рекомендують провести нараду з балансоутримувачами для пошуку шляхів виправлення виявлених порушень.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок