Рашистам на окупованих територіях не вистачає донорської крові

По матеріалам Локатор
18.11.2022 · 08:41 · переглядів - 705

Донорам пропонують 736 рублів

Рашистам на окупованих територіях не вистачає донорської крові

Ватажок окупаційної адміністрації Запорізької області Євген Балицький повідомив про встановлення грошової компенсації для донорів крові у розмірі 736 рублів, що дорівнює 450-ти гривням за ринковим курсом. Він назвав це соціальною підтримкою, та, насправді, такому нововведенню існує інше пояснення.  

Окупаційна влада закликала українців здавати кров з самого початку повномасштабного вторгнення, але на безоплатній основі. До мелітопольців рашисти звертались: «Сдай кровь – спаси жизнь», «Доноры, мы на вас рассчитываем!»; в Акімовці 22 вересня оголошували день донора (хоча у всьому світі ця дата відзначається 14 червня); а нещодавно графік здачі крові для військовослужбовців було опубліковано у Бердянську.

Перехід до грошового стимулювання донорів можна пояснити двома причинами: ігноруванням населенням потреб окупантів та значним збільшенням втрат особового складу ворога внаслідок контранаступу ЗСУ.

Звичайно, донорська кров потрібна і простим громадянам, але зв’язок цієї «щедрості» окупантів з подальшими успіхами українського війська дедалі ставатиме все очевиднішим.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок