російські окупанти продовжують репресивні дії проти освітян Бердянська

Бердянськ 24
09.02.2023 · 10:39 · переглядів - 1330

Ворог проводить обшуки в педагогів міста та намагається грошима затягти молодь в фейкові вищі навчальні заклади на окупованих теріторіях

російські окупанти продовжують репресивні дії проти освітян Бердянська

В тимчасово окупованому Бердянську окупанти провели черговий рейд по гаражним кооперативам. Цього разу обшукували гаражі педагогів, які відмовились від співпраці, повідомляє Центр національного спротиву.

російські пропагандисти стверджують, що в гаражах педагоги ховають документацію й оргтехніку, яку нібито викрали з місцевого університету. Хоча за фактом саме росіяни захопили приміщення й безправно користуються чужим майном.

При цьому варто зауважити, що росіяни контролюють ВНЗ з першого дня окупації й ніхто зі співробітників не міг нічого винести з приміщення без їх відома. Фактично ворог використовує цю підставу для репресій проти педагогів.

росіяни пропонують гроші за вступ до фейкових ВНЗ на тимчасово окупованих теріторіях

Окупанти захопили приміщення українських університетів на тимчасово окупованих територіях та створили свої фейкові навчальні заклади без студентів.

Більшість студентів не стали “навчатись” в осередках пропаганди, де їм видадуть ніким не визнаний папірець. При тому, що ворог навіть скасував вступні іспити й плату за “навчання”, та це не допомогло.

Тепер росіяни пішли далі й обіцяють платити батькам щомісячну виплату у розмірі 4 000 рублів на дитину від 18 років або до 23 років, за умови її очного навчання.

Центр національного спротиву закликає не продавати майбутнє дітей. Наголошуємо, що фейкові дипломи зруйнують кар’єру студента, а в самих псевдоуніверситетах ніхто не планує навчати дітей, адже їх мета це залучити молодь до кремлівських рухів пропаганди.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок