"Сєльдь Тіхоокєанская". Бердянським пенсіонерам гуманітарку видають небезпечною просрочкою

Бердянськ 24
27.10.2023 · 12:16 · переглядів - 4728

Все, що вже не можна виставляти на полиці супермаркетів і треба викидати на смітник – окупаційна влада на чолі з Сауленко просто згодовує бердянським пенсіонерам. І це те, що дійсно потрібно знати про ставлення «рускомірних» до літніх людей.

"Сєльдь Тіхоокєанская". Бердянським пенсіонерам гуманітарку видають небезпечною просрочкою

Не те, щоб це якась новина. Занадто часто росіяни попадалися на тому, що з пафосом і під камери роздавали низькосортний продуктовий непотріб і ще з завершеним строком придатності. По суті, отруту.

В Бердянську це як за правило. Просто чергова хвиля. Днями пенсіонерам вкотре понесли по домівках пакети «Навєкі с россїєй». Вже навчені минулим досвідом і спровокованими такою «турботою» розладами шлунків літні люди одразу ж кинулися перевіряти допустимий термін вживання продуктів.

Дива не сталося. Товари або на самій межі придатності, або прострочені.

Особливо небезпечними виглядають рибні консерви. Як от «Сєльдь Тіхоокеанская», виготовлена 22.10.2021. Термін придатності 24 місяці. Продати «делікатес» вчасно так і не змогли. Але в логіці окупантів це не катастрофа. Можна ж накормити тухлятиною пенсіонерів. Та ще й мати вигляд благодійників і меценатів.

Звернення до всіх, хто в Бердянську отримує продуктові набори. Будь ліска, перевіряйте постійно, що там всередині. Слідкуйте за своїм здоров’ям. Бо ці «благодійники» можуть вам його серйозно посадити.




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок