Школяри одразу трьох шкіл Бердянська прийняли участь в онлайн квесті "Енергозбереження це просто".

По матеріалам Антикафе
30.04.2021 · 09:33 · переглядів - 3334

Організаторами квесту стали відділ молоді та спорту виконкому та Перше Антикафе Бердянська "Час Є!".

Школяри одразу трьох шкіл Бердянська прийняли участь в онлайн квесті "Енергозбереження це просто".

Ми планували провести цей квест для школярів прямо в школі, щоб учасники разом провели час, поспілкувались, змогли порадитись. Навіть підготували сценарій та все необхідне. Але, через карантинні обмеження, перейшли онлайн. Створення квесту онлайн потребує більше часу та інший підхід. Зато участь змогли прийняти більше школярів, розповіла співорганізатора квесту, Алла Мельничук.
 
Всього участь в онлайн квесті прийняло більше 100 школярів та школярок. Але успішно відповіли на всі питання 73 людини. Всі учасники отримають сувеніри від організаторів, а переможці подарунки від відділу організаторів.
 
До участі в квесті долучились загальноосвітня школа #6, Бердянський муніципальний ліцей та гімназія №3 "Сузір'я".
 
"Приємно, що ми змогли долучити до квесту по екології цілих три навчальні заклади. Адже питання екології важливо вивчати зі школи. І відповіді, які давали діти, показали, що збереження планети та природних ресурсів важлива для них", - розповіла спеціаліст відділу молоді та спорту, Тетяна Панченко.
 
Переможці квесту обирались жюрі, за глибиною відповідей. А нагородження переможців відбудеться онлайн, вже на наступному тижні.
 
Цей квест - один із заходів проєкту «Культурні урбаністи». Він відбувся завдяки підтримці Європейського фонду за демократію (European Endowment for Democracy) і Відділу молоді та спорту Бердянської міської ради.



Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок