Сьогоднішній суд по Пономарьову не відбувся. Завтра новий – по подовженню запобіжного заходу

Бердянськ 24
18.09.2023 · 16:42 · переглядів - 590

Про новини навколо судової оцінки обвинувачень в держзраді бердянського нардепа від опзж розповів у прямому включенні громадський активіст та військовий Андрій Маджаров


Причина сьогоднішньої відсутності розгляду справи в Апеляційному суді столиці не повідомляється. В той же час Андрій Маджаров проанонсував майбутню подію.

 - 19.09.2023 о 14:00 інший суд, а саме: Печерський районний суд м. Києва, який знаходиться за адресою: вулиця Володимирська, 15 продовжує обирати міру запобіжного заходу, щодо тримання під вартою нардепа від проросійської партії опзж - Пономарьова О.С., по статті 111 ст.1 ч. (Державній зраді), - йдеться в повідомлені.

Нагадаємо, що на початку широкомасштабного вторгнення Пономарьов заїхав з Києва в ще неокупований Бердянськ. Потім, коли в місто зайшли загарбники, депутат від проросійської партії кілька місяців провів в місті, а згодом несподівано для всіх з’явився у Верховній Раді України.

Але доволі скоро у силовиків виникли великі питання по характеру взаємодії самого Пономарьова з росіянами. Ці питання вилилися в підозру у державній зраді. В кінці липня Печерський суд обрав для підозрюваного запобіжну міру у вигляді тримання під вартою на період досудового слідства без можливості внесення застави.

Дві апеляції не відбулися, завтра – нова зустріч обвинувачення і захисту в суді.




Останні новини Бердянська
вчора, 13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок