Соціальний туалет у формі медузи, безкоштовний кінотеатр та озеленення території – плани ФОПа на благоустрій МАФу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.08.2021 · 14:14 · переглядів - 3250

На комісії з питань законності депутати розглянули результати виїзного засідання на вул. Горького, в район колишнього колеса огляду. Підприємець Володимир Яковлєв розповів про плани щодо подальшої експлуатації об’єкту

Соціальний туалет у формі медузи, безкоштовний кінотеатр та озеленення території – плани ФОПа на благоустрій МАФу
Фото - Денис Тарановський

Нагадаємо, перед початком курортного сезону міський голова Валерій Баранов анонсував відкриття безкоштовного туалету на Приморській площі. При цьому, міський очільник обіцяв, що ззовні дана конструкція буде виготовлена у вигляді медузи. Депутатська комісія виїхала на місце та оглянула даний об’єкт і встановила декілька невідповідностей паспорту прив’язки і схеми розміщення ТС з фактичним розташуванням конструкції на місцевості.

За інформацією заступника міського голови Олени Божкової об’єкт встановлено на 1,5 метри в сторону від місця дислокації визначеного на схемі. За словами підприємця, пересунути фактичне місце розташування тимчасової споруди він був змушений через встановлений поряд МАФ колишніх орендарів земельної ділянки. Архітектурної форми у вигляді медузи комісія також не помітила.

Підприємець Володимир Яковлєв, який був присутній на засідання комісії з питань законності, повідомив, що безкоштовний туалет успішно функціонує. Однак для виготовлення архітектурної форми у вигляді медузи необхідний час. Тому, якщо дозвіл на ТС буде продовжено, в майбутньому медуза прикрасить соціальний об’єкт.

Крім того, Володимир Яковлєв проситиме дозволу на розміщення екрану зверху МАФу. Це дозволить організовувати перегляди фільмів під відкритим небом та транслювати соціальну рекламу.

Депутати міської ради, зокрема Олександр Глувинський, підтримали ініціативи підприємця і закликали активніше спілкуватись з обранцями. В той же час депутат Глувинський зауважив, що в питанні інформування про соціальні ініціативи підприємців заступник міського голови Юрій Муха незадовільно справляється зі своїми обов’язками.

В підсумку комісія рекомендувала підприємцю обговорити свої наміри з представниками влади, зокрема, стосовно рекламної конструкції в центральній частині.

В цілому ж, з приводу діяльності підприємців, які встановили свої об’єкти з порушенням схем, Олена Божкова зазначила, що в кінці курортного сезону всім бізнесменам, у яких виявили порушення дадуть можливість виправити їх до початку наступного сезону. В інакшому випадку – анулювання паспортів прив’язок.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок