Спортмайданчики, парки і сквери: мер закликав громадськість надавати пропозиції

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.05.2021 · 19:17 · переглядів - 3813

На засіданні Дорадчого комітету міський голова Валерій Баранов озвучив намір міської влади обладнати в кожному мікрорайоні міста по декілька сучасних спортивних майданчики, розбити парки і сквери.


На думку мера в кожному мікрорайоні міста необхідно обладнати по декілька спортивних майданчиків, 4 спортивних стадіони по прикладу Олімпа. Де саме їх встановлювати Валерій Баранов закликав членів дорадчого комітету надавати свої пропозиції.

Існуючі сквери і парки повинні бути реконструйовані або облаштовані нові. З приводу великого парку «Культури і відпочинку», який презентував Валерій Баранов під час передвиборчої кампанії, мер повідомив, що спеціалісти з Харкова вже три місяці працюють над розробленням предпроекту. Презентувати його мають найближчим часом.

Також, за словами міського голови, один з мешканців міста виступає з ініціативою створення в Бердянську музею музики. Обладнати його можуть в колишньому Інтерклубі.

Для розроблення проектів і подальших пошуків джерел фінансування, міський голова Валерій Баранов закликав громадськість надавати свої пропозиції.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок