Стихійної торгівлі ялинками в цьому році не буде

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
10.12.2021 · 19:57 · переглядів - 4095

Торгівлі ялинками з землі, на будь-яких перехрестям і на подвір’ях багатоповерхових будинків в різних мікрорайонах міста в цьому році не буде. Таку заяву зробив т.в.о. міського голови Олександр Свідло під час зустрічі з підприємцями Центрального ринку


Тимчасовий мер застеріг, що торгівля на загальноміських територіях, у невідведених для цього місцях суворо каратиметься. Дане питання буде під особливим контролем адміністративного відділу.

Натомість, за словами Олександра Свідло, адміністрація Центрального ринку встановить майданчики з огорожею та новорічним оздобленням в різних частинах міста. Саме з таких локацій і відбуватиметься санкціонована торгівля ялинками. Запрацювати вони мають, начеб то, вже з 14-го грудня.

Директор ринку Богдан Сушко на це зазначив, що влада мала б ставити подібні завдання заздалегідь, оскільки реалізація такого роду ініціатив потребує відповідних коштів, офіційно затверджених рішенням виконкому. Цей дозвіл мають надати 14-го грудня.

Судячи зі слів керівника комунального ринку, на якого покладено відповідальність за обіцянку Олександру Свідло, своєчасна реалізація даної ініціативи викликає запитання.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок