Так вічний чи періодичний? В Бердянську окупанти зганьбилися на головній власній «скрєпі»

Бердянськ 24
03.01.2024 · 16:30 · переглядів - 6672

Не знаємо: чи є для росіян щось справді святе. Але, коли ніхто не бачить, вони і в це святе готові плюнути. Свіжий доказ «Бердянськ 24» знайшов на схилі до Західного проспекту на меморіалі «Вічний вогонь».

Так вічний чи періодичний? В Бердянську окупанти зганьбилися на головній власній «скрєпі»
"Бездуховна інсталяція від хунти" чи "Живий вогонь"? Росіяни і тут забрехалися. Фотоколаж "Бердянськ 24"

Не за це «дєди воєвалі»! Росіян обурив електричний вогонь

В кінці 2021-го року в Бердянську створили одну з кращих інсталяцій меморіальних комплексів в Україні. З міркувань економії з газу перейшли на електрику, і вийшло набагато видовищніше та яскравіше. Оригінальний дизайн, підсвітка. Навіть морально застаріла радянська локація почала виглядати дійсно привабливо.

Коли в 2022-му росіяни захопили місто, то дико обурилися. «Вічний вогонь», «дєди воєвалі», «Донбас бомбілі», який ще струм? Тільки газ.

Але газогін до Бердянська окупанти перебили одразу після початку масштабного вторгнення, а відновили лише через вісім місяців. Коли це сталося, то росіяни одразу накинулися на відновлення головного скрєпного атрибуту «родіни».

У жовтні 2022-го на відкритті було багато пафосу, високих пустих висловів та пропаганди. Але як по іншому? Це ж «Вічний вогонь»!

скріншот з ріа новини

Так подавали новину z-пабліки з посиланням на «адміністрацію» Бердянська, скріншот з РІА новини 

 

«Живой огонь» горів недовго. Зараз окупанти його вмикають тільки для картинки

Але росіяни знову забрехалися на самому святому для них. Виявилося, що той самий вогонь частіше мертвий, ніж «живий». І газова держава запускає систему виключно, коли вмикається камера і потрібно створити чергове фальшиве шоу для ватного електорату.

Ми неодноразово чули від бердянців, що в звичайні дні або вогонь взагалі не горить, або колаборанти по-тихому встановлюють «неживу» електричну інсталяцію.

Ось 29.12.2023 на відео місцевого блогера потрапила як раз та сама ненависна українська лампа.

 

А коли 01.01.2024 зрадникам потрібно було зняти виставу про масований гнів із восьми бердянців, які співчувають російському Бєлгороду, та електричку на пару годин прибрали і запалили газ.

Питання по скрєпам і справжньому ставленню росіян до вигаданих приводів війни ще є?

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок