А як же скрєпи? Окупанти в Бердянську затушили «Вічний вогонь»

Бердянськ 24
21.10.2023 · 11:03 · переглядів - 2004

До широкомасштабного вторгнення росії в Бердянську був чи не найефектніший меморіал в регіоні. При окупантах, котрі, на словах, свято бережуть всі згадки і символи «отєчествєнной», вогонь не горить.

А як же скрєпи? Окупанти в Бердянську затушили «Вічний вогонь»

На початку 2022-го в Бердянську встановили шикарну світлодіодну інсталяцію. Постаралася фірма «ARLED». «Вічний вогонь», особливо в нічний час, на схилі середньої гори виглядав по-справжньому круто.

Окупанти цю інсталяцію знищили, встановили на її місті газову форсунку, зауваживши, що вогонь має бути виключно живим.

Але все це виявилося традиційною російською показухою. Після кількох пропагандистських шабашів вогонь загасили і особливо не згадують про таку «потужну скрєпу». А що: «Дєнь победи» нескоро, до дня міста ще далі… І в цьому весь показний патріотизм росіян та їх поплічників. Країна з найбільшими запасами газу в світі не може виділити трохи на свій найголовніший символ. Як так?

Ця історія більше хвилює простих бердянців, які також задаються аналогічним питанням. Останніми днями саме відсутність «вічного вогню» при росіянах викликає найжвавіше обговорення в соцмережах.

Отож, вимога до рашистів – поверніть полум’я на схил гори. Для багатьох містян це згадка про звитягу попередників у Другій світовій війні проти тих фащистів. Деякі бердянці переформатували цей момент у символ нескореності перед сучасними фашистами, які після 24.02.2022 увірвалися до України. Поверніть. 




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок