«Тепер офіційно». Хто очолив окупаційні «органи влади» в Бердянську?

По матеріалам radiosvoboda.org
25.11.2022 · 13:36 · переглядів - 10374

росія відкрила реєстри на загарбаних територіях Запорізької області


Окупаційна влада сприяє присвоєнню промислових потужностей і захоплених частин Запорізької області. Наприклад, 18 жовтня 2022 року на території Мелітопольського молокозаводу за російським законодавством зареєстрували ООО «Мелитопольский молокозавод», власник – ООО «Нижнегорский консервный завод» (так само зареєстрований за російським законодавством, але в іншому окупованому українському регіоні – Криму).

молокозавод

 

У Бердянську двоє росіян із московськими прописками – Євстігнєєв і Петрунін – зареєстрували ООО «Бердянский хлебокомбинат» (клон українського підприємства, зареєстрованого за тією ж адресою). До окупації ці двоє до бердянського хліба не мали жодного стосунку.

Хлебозавод

 

Головний так званий судовий пристав тут – теж не місцевий. Мосєєнков Олександр Володимирович поєднує свою роботу в окупованій частині Запорізької області із основною. Мосєєнков керує «Управлінням Федеральної служби судових приставів у Севастополі».

суд

 

Також дані російського реєстру вказують на співпрацю з окупантами колишніх українських чиновників: Тетяни Житник (значиться як тимчасова «керівниця» «Міжрайонної інспекції Федеральної податкової служби №5 у Запорізькій області»), Шакуріної Людмили (т.в.о. «Управління Федерального казначейства у Запорізькій області»), Вадима Вітра (в.о. керівника «Міжрайонної інспекції податкової служби №3 у Запорізькій області»).




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок