Тепломережа і влада провокують конфлікт між бердянцями з автономним і централізованим опаленням?

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.12.2021 · 20:48 · переглядів - 4778

Знизити абонплату для власників автономного опалення, начеб то, можливо, однак для цього необхідно окреме рішення кожного ОСББ

Тепломережа і влада провокують конфлікт між бердянцями з автономним і централізованим опаленням?

Більше трьох годин тривало обговорення абонентської плати з користувачів тепломережі та в цілому діяльності БПТМ на засіданні круглого столу з даної проблематики. В ході дискусії виявилось, що варіант зниження вартості абонплати або ж повне звільнення для квартир з автономним опаленням є. 

Юристи тепломережі наголошують, що користувач, з якого стягується абонплата - весь будинок. Якщо на загальних зборах співвласники вирішать звільнити від сплати нового виду платежу БПТМ власників квартир з автономним опаленням - тепломережа рівномірно розподілить вивільнену суму в додаткових нарахуваннях своїм абонентам з централізованим теплопостачанням.

Опрацювати такий варіант з керівниками ОСББ дав завдання фахівцям профільного управління мерії т.в.о. мера Олександр Свідло.
Дана пропозиція тепломережі викликала чергову хвилю невдоволення присутніх на круглому столі очільників ОСББ. Голови об'єднань одразу заявили, що така політика призведе до прямого конфлікту між мешканцями.
Так чи інакше, але озвучений варіант був єдиною конкретною пропозицією, в який спосіб можна переглянути нові платіжки. Впродовж всього засідання Олександр Свідло неодноразово наголошував, що уникнути нових нарахувань не вдасться, оскільки вони закріплені на загальнодержавному рівні.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок