Терміново! Важлива інформація!

По матеріалам пресс-службы исполкома
24.02.2022 · 08:35 · переглядів - 16664

Росія розпочала військову операцію проти України. По всій території України запроваджується воєнний стан. Під обстрілами міста України. У Бердянську під обстріл потрапила військова частина в районі аеропорту. Там працюють рятувальники та лікарі.

Терміново! Важлива інформація!

Навчальні заклади сьогодні на дистанційному навчанні.

За рекомендаціями військових потрібно триматися подалі від об’єктів воєнної та критичної інфраструктури. Міська влада звертається до керівників не критичних сфер дозволити працівникам залишитися вдома.

Керівникам ОСББ та керуючим компаніям необхідно відкрити усі підвали будинків. Керівникам підприємств та організацій забезпечити доступ до бомбосховищ на їх територіях.

Велике прохання до усіх бердянців не піддаватися паніці, не атакувати заправки, оскільки техніка та швидкі допомоги можуть залишитися без пального.

Не поширюйте в Інтернеті інформацію про пересування військ Збройних Сил України, техніки та особового складу української армії. Не викладайте фото, не публікуйте відео, на яких видно куди і звідки рухається техніка! Розповсюдження такої інформації може тільки зіграти на руку ворогу.

Перелік найпростіших укриттів

До уваги мешканців! У виконавчому комітеті працює кол-центр. Залишити повідомлення чи отримати інформацію можна за телефоном 15-55 (зі стаціонарного) чи 06153 46701 (з мобільного).




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок