ТОВ "КПП Азовкабель" надали коментар з приводу п'ятничного мітингу працівників заводу під стінами виконкому

По матеріалам ТОВ "КПП Азовкабель"
07.06.2021 · 10:58 · переглядів - 2952

До нашої редакції надійшов офіційний коментар ТОВ "КПП Азовкабель" щодо мітингу, який відбувся під стінами Бердянського виконкому у минулу п'ятницю, 4 червня. Вміст та пунктуація нижченаведеного коментаря повністю збережені.


Замість роботи - мітингувати. Працівники заводу ПрАТ «Азовкабель» пікетували Бердянську мерію. За словами «активістів», їх змусило вийти нове керівництво задля руйнації репутації попередників. Запевняють, що їм вручили плакати і сказали стояти. Конкретних цілей назвати не можуть. Лише радіють, що можуть провести час у центрі мiста, а не за верстатом.

На початку року, нашій  компанії керівництво ПрАТ «Азовкабель» запропонувало стати інвестором та придбати об’єкт електропостачання, який знаходився у не придатному стані. Ми уклали правочин та сплатили кошти за об’єкт нерухомості та обладнання. Крім цього, розробили план модернізації електроустановок, оскільки генератори та кабіни були ще встановлені при радянській владі. Проте, після оплати коштів, керівництво «Азовкабелю» повідомило нас, що договір є фіктивним та пускати на територію наших працівників вони не збираються. Відтак з березня цього року за допомогою правоохоронців державної служби охорони МВС «Азовкабель» заблокував вхід на територію. Відмовляється від будь-яких перемовин. Розпочато судові процеси. Наша компанія намагається повернути кошти за куплену електропідстанцію. Водночас керівництво «Азовкабелю» має іншу мету - відібрати об’єкт нерухомості у нашого підприємства. Про сплачені кошти мова не йде.

Нам забороняють заходити на територію підприємства. Ми неодноразово звертались до поліції, але питання так і не вирішено.

Ми високо цінуємо бажання людей допомогти своєму керівництву, вийшовши з плакатами, проте і для них є новина. Зараз нове керівництво ПрАТ «Азовкабель» розпочало процедуру банкрутства (справа у Господарському суді Запорізької області № 908/964/21). А тому подальший розвиток цього підприємства сумнівний. Також сумнівні й наші плани щодо повернення занедбаної підстанції минулому власнику.

Щодо наклепів стосовно нас, ми діятимемо рішуче та в правовому полі. На теперішній час наші адвокати готують документи до суду щодо відновлення ділової репутації.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок