Центральний пляж залишається в комунальній власності

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.07.2021 · 20:34 · переглядів - 5361

Депутати міської ради вирішили залишити центральний пляж в комунальній власності з перспективою його благоустрою за кошти ООН. Ветерани війни дане рішення оскаржать в Суді.

Центральний пляж залишається в комунальній власності

Питання щодо варіантів експлуатації пляжу №1 стало предметом палких дискусій на депутатських комісіях з продовженням на сесії міської ради. ГО «Захист інвалідів війни «Капітан Флінт»» претендувало на оренду даної території. За словами очільника громадської організації Віктора Римара ветерана мають першочергове право на оренду пляжної території. За словами ветеранів цей пляж планується обладнати для потреб маломобільних груп населення та інвалідів війни.

Крім того, представники організації зазначили, що прилеглий до пляжу розважальний заклад самовільно захопив близько 100 квадратних метрів пляжної території. Тому, на думку активістів, лобіювання благоустрою пляжу за міські кошти та грант ООН, в першу чергу вигідний власникам кафе, яке пов’язують з депутатами міської ради Віктором Цукановим та Богданом Сушко.

З іншого боку секретар міської ради Олександр Свідло повідомив, що, за попередньою інформацією, Бердянськ може розраховувати на отримання 10 тисяч євро для благоустрою пляжної території від ПРООН. На ці кошти вже визначено перелік обладнання, яке можуть встановити на пляжі.

За результатами голосування депутати вирішили залишити пляж в комунальній власності з перспективою його подальшого благоустрою за кошти ООН. ГО «Капітан Флінт» має намір оскаржувати дане рішення в Суді.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок