Центральний ринок тимчасово знизив тариф

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.12.2021 · 15:58 · переглядів - 3451

На період аналізу тарифних розрахунків Центрального ринку робочою комісією, ЦР тимчасово призупинив введення нового тарифу


В адміністрації ринку нам повідомили про офіційне звернення виконавчого комітету з наполегливим проханням призупинити введення підвищеного тарифу. Для перевірки розрахунків комунального ринку створено робочу групу, до складу якої увійшли представники ринку, підприємці та чиновники мерії. Після аналізу буде ухвалено остаточне рішення, яким має бути тариф на ринку.

Нагадаємо, минулої п’ятниці т.в.о. міського голови Олександр Свідло, під час зустрічі з підприємцями ринку, в ультимативній формі заявив, що в понеділок підвищення тарифу буде скасовано. Такі слова тимчасового мера керівник ЦР Богдан Сушко охарактеризував як популізм. Після чого секретар ради прямо натякнув на ймовірну заміну адміністрації підприємства.

Запроваджене сьогодні рішення, хоч воно офіційно і носить тимчасовий характер, яскраво засвідчило, що керівництво ринку, пішло шляхом реалізації диких популістичних маніфестів пана Свідло.

В коментарі редакції директор ЦР Богдан Сушко повідомив, що він продовжує працювати в штатному режимі. Заяву на звільнення за власним бажанням він писати не планує, звільнити «крісло» від нього також не вимагають.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок