У Бердянському муніципальному ліцеї розпочалося встановлення сучасного спортивного майданчика

По матеріалам пресс-службы исполкома
27.09.2021 · 16:53 · переглядів - 4066

У Бердянському муніципальному ліцеї розпочалося встановлення сучасного спортивного майданчика

У нашому місті невдовзі з’являться 11 сучасних спортивних майданчиків. Майже 600 тисяч співфінансування з місцевого бюджету на це виділили депутати міської ради. Встановлення першого такого майданчика розпочалося сьогодні у Бердянському муніципальному ліцеї. Дуже радіє цьому директор навчального закладу Ігор Тверетинов. Він розповів, що на території не було спортивного обладнання і не можна було провести урок фізкультури так, як вимагають усі нормативні документи. А тепер сюди будуть приходити займатися учні та мешканці мікрорайону, показувати, що спорт - це здорово та модно.

Фурманова Татьяна

“Цей проєкт підтримано усім депутатським корпусом. Він розрахований на підвищення уваги до фізичного розвитку наших дітей. Дуже радісно, що перший майданчик встановлюється саме у мікрорайоні “Колонія-Макорти” у Бердянському муніципальному ліцеї. Ми бачмо яка вона якісна та сучасна”, -розповіла депутат міської ради Тетяна Фурманова, яка разом із колегами завітала до навчального закладу, де встановлюється майданчик.

Новий сучасний спортивний майданчик не тільки покращить якість викладання фізичної культури у ліцеї, а й створить комфортне середовище, яке сприятиме зміцненню здоров’я та формування здорового способу життя мешканців мікрорайону.

Сподіваюся, що мешканці мікрорайону “Колонія-Макорти” будуть ходити з дітьми сюди займатися. Майданчик сучасний, відрізняється від тих старих радянських майданчиків, як звикли бачити, - розповів депутат міської ради Олег Бойко.

 

“Дуже приємно, що діти цього ліцею та ще 10 навчальних закладів міста матимуть змогу розвиватися та навчатися не лише інтелектуально, а й фізично. В наш час, на мою думку, дуже мало приділяється уваги саме спортивному та фізичному розвитку та вихованню дітей, тож мої колеги-депутати підтримали таку ініціативу та залюбки виділили співфінансування 576 тис грн на закупівлю таких спортивних майданчиків для 11 шкіл нашого міста”, - розповіла депутат міської ради Тетяна Лігута.

Нові сучасні майданчики будуть встановлені у ЗОШ №1, 5, 6, 7, 11, 13, 16, Бердянському муніципальному ліцеї, гімназіях №1 та №2, в НВК №1 с. Нововасилівка.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок