У Бердянському ЦНАПі відтепер можна оформити посвідчення водія та зареєструвати транспортний засіб

По матеріалам пресс-службы исполкома
30.03.2021 · 15:54 · переглядів - 5053

Сьогодні, 30 березня, у Центрі надання адміністративних послуг м. Бердянськ відбулося урочисте відкриття нової послуги з оформлення посвідчень водія та реєстрації транспортних засобів.

У Бердянському ЦНАПі відтепер можна оформити посвідчення водія та зареєструвати транспортний засіб

У заході взяли участь секретар міської ради Олександр Свідло, начальник регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Запорізькій області Андрій Андреєв, начальник Бердянського ТСЦ МВС України в Запорізькій області Юлій Гунько та керуючий справами виконкому Олексій Юрченко.

Свидло Александр

“Сьогодні приємна подія. Ми маємо за честь пожинати результати роботи, розпочатої у 2020 році, коли між міською радою та головним сервісним центром Запорізької області було укладено угоду про співпрацю, у результаті чого міською радою було виділено 226 тис грн на придбання спеціалізованого обладнання, яке дозволить збільшити перелік послуг, що надаються нашим Центром адміністративних послуг зі 138 до 141. Впевнений, що дані послуги будуть затребувані жителями міста та усі гідно оцінять ту роботу, яка проводилася протягом року”, - відзначив секретар міської ради Олександр Свідло.

Свидло говорит

Тож відтепер у Бердянському ЦНАПі можна отримати три нових послуги:

  • Реєстрація нових колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків;
  • Обмін посвідчення водія на право користування транспортними засобами (без складання іспитів) та видача нового замість втраченого або викраденого;
  • Перереєстрація транспортних засобів усіх категорій у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.

Олександр Свідло також висловив слова подяки регіональному сервісному центру МВС у Запорізькій області за тісну співпрацю із нашим територіальним сервісним центром за оперативну роботу та взаємозв’язок, та навчання спеціалістів ЦНАПу, висловив сподівання, що спільна робота буде злагодженою, швидкою та організованою.

открытие ЦНАП

— Розширення географії надання послуг, які надаються сервісними центрами МВС, стало можливим лише за доброї співпраці з органами місцевого самоврядування, - наголосив начальник регіонального сервісного центру Головного сервісного центру МВС у Запорізькій області Андрій Андреєв. -Тепер тут громадяни зможуть зробити заміну посвідчення водія, внесення анкетних даних, отримати дублікат. Що стосується транспортних засобів — це реєстрація нових транспортних засобів, зміна анкетних даних, отримання дублікату та вписання газобалонного обладнання — там, де не потрібно огляд транспортних засобів експертами. Я вважаю, що це добра ідея і ми отримаємо лише позитивні відгуки громадян.

выдача удостоверения

Бердянський ЦНАП першим у Запорізькій області розпочинає роботу у даному напрямку. І сьогодні замінені посвідчення водія вже отримали дві мешканки нашого міста. Як розповіла начальник відділу з надання адміністративних послуг “Єдиний офіс” Лариса Лаба, для отримання нових послуг усі бажаючі можуть записатися в електронну чергу через офіційний сайт Бердянської міської ради або безпосередньо у ЦНАПі. Послуга з обміну або видачі нового посвідчення водія безкоштовна, але сам бланк посвідчення коштує 219 грн. Оплатити можна безпосередньо у Центрі через термінал. При реєстрації транспортного засобу вартість бланку від 140 грн. Звернутися до Бердянського ЦНАПу та отримати три нові послуги може любий громадянин України незалежно від місця реєстрації.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок