У Бердянську в результаті ДТП один автомобіль перекинувся

По матеріалам пресс-службы полиции
03.06.2021 · 12:54 · переглядів - 8352

2 червня близько 17:30 години на перехресті вулиць Чехова та Піщана в місті Бердянськ Запорізької області сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися автомобілі «Opel» та «Kia».


 Після чого останній автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. На місці події співробітники відділу реагування патрульної поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області встановили, що 28-річний водій автомобіля «Kia» порушив правила дорожнього руху, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди та пошкодження транспортних засобів.

Відносно порушника складено адміністративний протокол за ознаками ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричини пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд, чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 850 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Шановні водії та пішоходи, будьте уважні та дотримуйтесь правил дорожнього руху.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок