У Бердянську за фінансової підтримки GIZ реалізується проєкт створення туристичного магніту громади

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
30.07.2021 · 09:51 · переглядів - 3926

У березні 2021 р. Бердянську громаду було відібрано до участі в реалізації Проєкту "Розбудова мостів між жінками-підприємницями та місцевими органами влади в регіоні Азовського моря"

У Бердянську за фінансової підтримки GIZ реалізується проєкт створення туристичного магніту громади

Цей проєкт є локальною субсидією, наданою Громадській організації "Агенти змін!" в рамках проєкту “Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в регіоні Азовського моря”, який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Протягом червня-липня у Бердянську тривала підготовка до реалізації проєкту “Феї-амазонки"-туристичний магніт Бердянської громади”. Представники міської влади, жінки-підприємниці та представники громадських організацій після обговорень вирішили реалізувати у громаді проєкт зі створення туристичного магніту та розробки квесту.

В рамках проєкту розроблено квест з пошуку у місті фігурок Фей-амазонок, в межах якого туристу пропонується ознайомитися з історичними будівлями міста. Амазонки мешкали на території Північного Приазов’я, тож саме їх вирішено використати у якості легенди для створення туристичного магніту. Усього в рамках проєкту буде встановлено чотири фігурки: Феї степу, Феї квітів, Феї музики та Феї моря. Фігурки Фей-амазонок виготовлені Бердянським майстром-ковалем Олександром Шапошником. Кожна фігурка прикрашена логотипом “Бердянськ - серце Азова”.

29 липня встановлено перші дві фігурки - Фею степу та Фею моря. Ще дві фігурки: Фею квітів та Фею музики планується встановити на початку серпня. У подальшому планується збільшити кількість фігурок з метою підвищення інтересу туристів до відвідування Бердянська.

Детальна інформація про проєкт на сайті квесту.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок