У Бердянську, за минулу добу, поліцейські розшукали та повернули батькам чотирьох неповнолітніх

По матеріалам відділу комунікації поліції Запорізької області
10.07.2021 · 12:24 · переглядів - 2820

Діти жертвами правопорушень не стали, з ними та їх батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди


9 липня близько 17:30 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала місцева мешканка 1988 року народження, яка повідомила про зникнення 9-річного сина, який гуляв у дворі багатоквартирного будинку. Мобільного телефону хлопчик при собі не мав. На пошуки малолітньої дитини негайно був орієнтований весь особовий склад відділу поліції та піші патрулі Національної гвардії України. Упродовж двох годин нарядом батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» хлопчика було знайдено.

Цього ж дня, о 20:30 до Бердянського РВП звернулась ще одна жінка, яка повідомила, що з дому зник її 14-річний син. Стурбована мати повідомила прикмети сина та іншу необхідну поліцейським інформацію. Трохи більше години знадобилось поліцейським аби розшукати хлопця. Його неподалік дому виявив працівник відділу кримінальної поліції. Оперативнику хлопець розповів, що не хоче повертатися додому через деякі непорозуміння з матір’ю.

Опівночі до Бердянського РВП надійшло повідомлення від ще однієї стурбованої матері, яка повідомила, що її син 2004 року народження не відповідає на телефонні дзвінки, його місце знаходження їй невідоме. Жінка надала фотозображення сина та прикмети. Наряд батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» знайшли хлопця неподалік від дому.

Тієї ночі до чергової частини Бердянського РВП зателефонувала ще одна місцева мешканка 1987 року народження та повідомила, про зникнення 16-річної доньки. На розшук юної дівчини черговий відділу орієнтував всі мобільні наряди поліції. Менш ніж за годину неповнолітню було розшукано та передано стурбованій матері.

Всіх дітей було повернуто рідним, з кожним проведено профілактичну бесіду.

Поліцейські вкотре закликають батьків (законних представників) належним чином слідкувати за своїми дітьми як вдома, так і під час відпочинку. Систематично проводьте бесіди з дітьми та розповідайте їм про небезпеку, яка може їм загрожувати в різних ситуаціях. Неповнолітнім підліткам поліцейські радять бути відповідальними та своєчасно повідомляти батькам про місце свого перебування, завжди мати при собі мобільні телефони та слідкувати, щоб вони були увімкнені та заряджені.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок