У Бердянську «закладчику» наркотичних засобів повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
29.03.2021 · 15:37 · переглядів - 2703

За процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який незаконно здійснював збут наркотичних засобів шляхом розкладання «закладок» на території м. Бердянська (ч. 2 ст. 307 КК України).


За даними слідства, на oдній із вулиць районного центру працівниками поліції зупинено підозрілого 26-річного чоловіка, у якого під час особистого огляду вилучено один згорток із наркотичним засобом та ще один - у місці, так званої «закладки», на яке вказав останній.

За результатами проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронцями вилучено 231 згорток із наркотичним засобом (метадон).

Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та наразі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його здійснює слідчий відділ Бердянського РВП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок