У лікарняному містечку відремонтують дороги

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.08.2021 · 09:09 · переглядів - 2191

1,2 млн гривень на ремонт доріг у лікарняному містечку має замовити БТМО

У лікарняному містечку відремонтують дороги

На ремонт доріг у лікарняному містечку з бюджету області виділено 500 тисяч гривень, ще 500 тисяч спрямував зі свого депутатського фонду представник Бердянська в облраді Євген Георгієв і ще 200 тис. пропонується виділити з бюджету міста.

Проблема в тому, що спочатку ці кошти були закладені, як складова програми з реконструкції території комунальної установи Бердянської міської ради територіальне медичне об’єднання. Однак, за даною програмою управління капітального будівництва не змогло б використати кошти, оскільки, по-перше, БТМО вже не є комунальною установою, а по-друге, розміри фінансування вищевказаної програми передбачали 32 млн гривень. По факту ж на ремонт дороги на території лікарні буде лише 1,2 млн.

Оскільки дороги на території лікарні не перебувають на балансі міста Бердянськ, пропонується, щоб замовником послуг з поточного ремонту виступило медичне об’єднання.

Дану пропозицію медики зустріли зі здивуванням, оскільки в ТМО відсутні фахівці, які б могли правильно сформувати тендерну документацію для замовлення послуг з ремонту доріг. В ході засідання голова комісії з питань ЖКГ Віктор Цуканов запропонував долучити до оформлення необхідного пакету документів фахівців тендерного відділу виконкому. Цю пропозицію підтримала заступник мера Олена Божкова.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок