У міського голови новий помічник. Протидіяти корупції буде Анна Стельмах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.05.2021 · 14:59 · переглядів - 4751

Помічником міського голови з питань протидії корупції буде Анна Стельмах. Відповідну інформацію міський голова Валерій Баранов озвучив бердянським журналістам.

У міського голови новий помічник. Протидіяти корупції буде Анна Стельмах

Анна Стельмах народилась в м. Бердянськ, закінчила 16-ту школу. Вищу освіту здобула в Чорноморському державному університеті ім. Петра Могили, де отримала диплом магістра політичних наук з відзнакою. Під час навчання в університеті, в 2013-му році проходила практику в бердянському виконавчому комітеті, де брала участь у підготовці заяви-анкети на участь у Всеукраїнському конкурсі “Кращі практики місцевого самоврядування”, який проводився Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи. За підсумками конкурсу Бердянська міська рада посіла І місце в категорії “Демократія участі: залучення громадян до справ громади”. Проходила стажування в Польщі, де вивчала особливості роботи органів самоорганізації населення. В Миколаєві працювала в Центрі підтримки бізнесу; політичним консультантом. З 2016- го року і до сьогодні працювала начальником відділу реклами та зв'язків з громадськістю ПРАТ “Берті”.

Посаду помічника міського голови з питань запобігання та виявлення корупції Анна Стельмах зайняла за результатами конкурсу.

В коментарі редакції Анна Стельмах відзначила, що на новій посаді буде принциповою і працюватиме виключно в рамках вітчизняного антикорупційного законодавства.

- Моя діяльність буде спрямована на запобігання корупції та виявлення фактів корупційних діянь. Свої обов'язки виконувати сумлінно і принципово, в межах антикорупційного законодавства. Буду відкритою до спілкування з громадськістю та чиновниками, - прокоментувала своє призначення Анна Стельмах.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок