У рамках робочої поїздки голова Запорізької обласної ради Олена Жук побувала у Бердянську

По матеріалам пресс-службы исполкома
29.03.2021 · 16:26 · переглядів - 4711

26 березня у рамках робочої поїздки по Бердянському району голова Запорізької обласної ради Олена Жук побувала у нашому місті.

У рамках робочої поїздки голова Запорізької обласної ради Олена Жук побувала у Бердянську

Разом із заступником міського голови Вікторією Васильчишиною, депутатом Запорізької обласної ради від Бердянська Олександром Галіціним, начальником відділу освіти Наталією Лазуренко, депутатами міської ради Вікторією Галіціною та Олександром Пасічником голова облради побувала у загальноосвітній школі №5. Директор навчального закладу Віта Саютіна розповіла про проблемні питання школи, які потребують додаткового фінансування, - питання пожежної безпеки, ремонт та обладнання кабінету хімії, ремонт харчоблоку та малого спортивного залу тощо.

визит из ЗП

Заступник міського голови Вікторія Васильчишина акцентувала увагу на питанні щодо необхідності виділення коштів для встановлення пожежної сигналізації у закладах освіти міста Бердянськ, адже безпека дітей є пріоритетом. У даний час виготовлено проєктно-кошторисні документації та експертні звіти з капітального ремонту системи пожежної сигналізації та об’єктової системи оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій в складі місцевої автоматичної системи централізованого оповіщення. Проте, загальна потреба на реалізацію даних монтажних робіт складає близько 22,5 млн. грн. У міському бюджеті не вистачає на це коштів.

Також було наголошено не необхідності виділення коштів для встановлення пожежної сигналізації в медичних закладах міста. На це необхідно близько 10 млн.грн.

визит из зп

Вікторія Васильчишина також озвучила стурбованість недостатнім фінансуванням реабілітації дітей з інвалідністю. На 2021 рік Бердянській міській територіальній громаді з державного бюджету виділено 155 тис грн, яких вистачить для реабілітації лише 10 дітей з інвалідністю. Станом на 23 березня за отриманням безоплатних реабілітаційних заходів у реабілітаційних установах до управління праці та соціального захисту населення звернулися 28 батьків дітей з інвалідністю. Для забезпечення повного обсягу реабілітаційних послуг за зверненнями батьків необхідні додаткові кошти у сумі 395,5 тис грн.

Офіційні листи з озвучених питань заступник міського голови Вікторія Васильчишина передала голові Запорізької обласної ради Олені Жук.

визит из ЗП

У рамках робочого візиту очільниця облради також побувала у міському Палаці спорту та ознайомилася з його проблемними питаннями, а також оглянула хід реконструкції каналізаційного колектору по Мелітопольському шосе. Депутати обласної ради від Бердянська Олексій Холод та Сергій Путря розповіли колегам про необхідність завершення ремонтних робіт до початку курортного сезону.

Голова Запорізької обласної ради Олена Жук висловила сподівання, що спільними зусиллями депутатів усіх рівнів у найкоротший час буде завершено ремонт цього важливого для Бердянська об’єкта.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок