Успішне працевлаштування молоді. Відповідаємо, яким повинен бути сучасний фахівець

Бердянськ 24
02.06.2021 · 15:31 · переглядів - 2308

Працевлаштування молоді є та залишається відкритим питанням у соціумі. Ні для кого не секрет, що існує безліч бар’єрів на шляху до успішного та швидкого працевлаштування: невпевненість у власних компетенціях, невміння вигідно позиціонувати себе роботодавцю, лінь, необізнаність з питань актуальних професій на ринку праці та багато іншого.

Успішне працевлаштування молоді. Відповідаємо, яким повинен бути сучасний фахівець

З метою розібратися в вищеозначених питаннях, навчити молодь навичкам самопрезентації, легко долати бар’єри в спілкуванні з роботодавцями,  ознайомити з послугами служби зайнятості, з вимогами працедавців до претендентів на певну вакансію та із сучасним ринком праці у рамках реалізації проєкту «SkillsLab Business Platform» представники Маріупольської спілки молоді та голова правління НПО «Нова Надія» Надія Волкова 1 червня поточного року запросили фахівців центру зайнятості взяти участь в online-конференції представників Бердянського міськрайонного центру зайнятості – заступника начальника відділу по роботі із роботодавцями Литвиненко Юлію та провідного фахівця з профорієнтації Юлію Костенко.

Юлія Анатоліївна ознайомила учасників із поняттям «роботодавець», які в нього ключові вимоги до претендентів на певну вакансію, які є нюанси співпраці центру зайнятості та працедавців, розповіла про актуальні вакансії на ринку праці міста Бердянська та району.

Наступною виступила Юлія Костенко. Вона розповіла про послуги, які надаються молоді, продемонструвала статистику працевлаштованої та охопленої послугами молоді з числа безробітних, ознайомила з поняттями «hard та soft skills», сучасним ринком праці та професіями майбутнього, підтвердила свою розповідь тематичними відеоматеріалами.

Наприкінці заходу присутні ставили хвилюючі їх запитання, на які отримали змістовні відповіді. Дякуємо за співпрацю та чекаємо на наступне запрошення.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок