Ужасное ДТП возле Осипенко. Одна пострадавшая умерла в больнице

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
30.09.2021 · 14:07 · переглядів - 13626

По предварительным данным полиции, водитель Тойоты не справился на дороге с управлением и несколько раз перевернулся

Ужасное ДТП возле Осипенко. Одна пострадавшая умерла в больнице

В машине находилась 71-летняя пассажирка, которая в результате аварии получила серьезные травмы. Несмотря на усилия медиков, спасти ей жизнь не удалось. Женщина скончалась.

Постраждала жінка 71 року. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини, закриту травму живота і була госпіталізована до лікарні, де, нажаль, у подальшому померла.

Обстоятельства смертельного ДТП окончательно установит следствие.

Попередньо встановлено, що мешканець Маріуполя 1971 року народження, керуючи автомобілем «Toyota Rav4» в районі селища Бердянське Осипенківської територіальної громади, де тривають ремонтні роботи, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, внаслідок чого сталося перекидання автомобіля. В результаті ДТП водій та 70-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Жінка від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні. Життю водія наразі нічого не загрожує.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають.

Редакция приносит соболезнования родным и близким покойной.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок