В. Баранов про своїх заступників: «Вони стараються»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.04.2021 · 10:50 · переглядів - 3298

Оцінюючи рівень роботи своїх заступників, міський голова Валерій Баранов зазначив, що «Вони стараються»

В. Баранов про своїх заступників: «Вони стараються»

Ледь не на кожній прес-конференції міський голова Валерій Баранов нарікає на низькій рівень кваліфікації своїх підлеглих, кадровий голод і обмежені можливості влади для прийняття управлінських рішень. Редакція попросила прокоментувати міського голову, як він оцінює роботу своїх заступників за 4 місяці їх роботи.

Баранов Валерий

Вони дуже стараються. Вони набивають шишки, але міцнішають. Це відповідальні і порядні люди, - заявив міський голова Валерій Баранов.

Цікаво, про які «шишки» може йти мова, наприклад, у заступника міського голови з економіки Юрія Мухи? Під час презентації претендента на дану посаду, Валерій Баранов характеризував Юрія Муху, як висококваліфікованого спеціаліста з колосальним досвідом роботи. Підготовка до курортного сезону в контексті організації сезонної торгівлі в місті ставить під сумнів щедрі аванси нинішнього очільника міста з приводу даного чиновника.

Певні запитання виникають і в інших сферах міського господарства, якими опікуються інші заступники. Цікаво, як довго триватиме процес «набиття шишок» та «міцнішання» владної команди міського голови?




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок