«В Бердянске пусто, а жильё тупо не сдают»… Бердянці продовжують ігнорувати росіян і туристів з «лднр»

Бердянськ 24
04.08.2023 · 11:23 · переглядів - 84899

Відпочиваючих в місті майже немає, а ось доморощених блогерів з терористичних держав та республік, на жаль, вистачає. Так от вони постійно ниють, що в Бердянську мало людей і при цьому оренда житла – величезна проблема.

«В Бердянске пусто, а жильё тупо не сдают»… Бердянці продовжують ігнорувати росіян і туристів з «лднр»

«Не понимаю, почему Урзуф забит, а в Бердянске никого», «Как так: сезон, а базы отдыха почти все не работают», «почему так сложно снять жильё?»...

Вони точно або цілодобові інопланетяни, або такими прикидаються. Півтора роки підтримувати абсолютно дику історію і робити при цьому пришелепкуватий вигляд: а в чьом дєло, а что случилось???

В соцмережах вистачає контенту від таких незнайок з Горлівки, Донецька, Макіївки і, навіть, російської помийки.

Але одночасно із роздратуванням подібні відео підтверджують думку, на якій ми вже неодноразово наголошували: бердянці в переважній більшості не сприймають окупантів та маніяків. Відсоток «колобків» в місті просто мізерний в порівнянні з земляками, якими ми всі можемо пишатися.

Ви раніше думали, що на Лісках та Слобідці вдавляться за відпочивальників? Маєте привід переконатися у своїй неправоті. Навіть за гроші містяни не хочуть такого людського мотлоху у власному домі.

Досі дехто марить фантазіями, що «расія здєсь навсєгда»?




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок