В Бердянську можуть відмовитись від будівництва льодової арени? Мерія вивчатиме громадську думку

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.01.2022 · 12:02 · переглядів - 4402

На засіданні Дня депутата частина обранців висловила сумнів в необхідності реалізації проекту Федерації хокею України з будівництва льодової арени в Бердянську за державний кошт

В Бердянську можуть відмовитись від будівництва льодової арени? Мерія вивчатиме громадську думку

Основна проблема, яка найбільше непокоїть частину депутатів, видатки на утримання спортивного об’єкту. Наскільки він буде популярним серед мешканців міста також відкрите питання. У зв’язку з цим Володимир Безверхий, Дарина Братанова висловили сумнів, щодо доцільності будівництва в Бердянську льодової арени.

Інша група депутатів – Володимир Чепурний, Роман Озюменко, Дарина Литвиченко, Тетяна Смолянінова та ін наголосили, що втрачати унікальну можливість будівництва льодового палацу за державний кошт в жодному разі не можна.

Заступник міського голови Олена Божкова наголосила на необхідності дотримання послідовної політики – якщо в минулі роки міська рада виділяла кошти на розробку проекту будівництва льодового палацу, значить стратегічне рішення вже було ухвалено.

В підсумку вирішено вивчити громадську думку з даного питання. На офіційних сторінках «Бердянськ 24» у соцмережах Facebook, Instagram (сторіс) та в Telegram організовано опитування з даної теми.




Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок