В Бердянську окупанти змусили медиків перейти на роботу до російської установи та затримують зарплату

По матеріалам 061
22.12.2022 · 16:38 · переглядів - 2537

Станом на 21 грудня медики тимчасово окупованого Бердянська не отримали заробітну плату за листопад. Загарбники обіцяють погасити заборгованість до кінця року

В Бердянську окупанти змусили медиків перейти на роботу до російської установи та затримують зарплату

Про це повідомили в Бердянській міській раді.

Весь медперсонал окупанти під тиском змусили написати заяви про перехід на роботу до новоствореної російської установи на базі Бердянської міської лікарні та поліклініки. Головним лікарем установи призначили росіянина Рустама Ефендієва, який до цієї посади відповідав за лікування російських військових, зокрема їздив у відрядження на Луганщину. До поїздки на тимчасово окуповану територію України Ефендієв працював лікарем-травматологом районної лікарні в підмосковному місті Видне.

Після призначення Ефендієва почались затримки з заробітними платами медичним працівникам. Станом на 21 грудня окупанти досі не виплатили гроші за листопад. Зараз обіцяють що заборгованість погасять до кінця грудня. І це в найкращому випадку.

В місті стає все складніше жити не тільки звичайним мешканцям, але і працівникам критичної інфраструктури, які забезпечують життєдіяльність міста, в тому числі і лікарям. При цьому - все більше професійних співробітників установ та підприємстві все далі виїжджає з міста, відмовляючись від співпраці з окупаційною владою.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок