В Бердянську посилюють карантинні обмеження

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
08.10.2021 · 11:32 · переглядів - 8570

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні міської комісії з ТЕБ та НС

В Бердянську посилюють карантинні обмеження

За інформацією начальника відділу охорони здоров’я Тетяни Марч в Бердянську фіксують зростання нових випадків захворювань на COVD-19. Станом на сьогодні хворіють 357 бердянців. Кількість «ковідних» ліжок в лікарні заповнено на 45,2%.

З приводу вакцинації ситуація покращилась – темпи зросили і досягли 30% від загальної кількості населення міста. Тетяна Марч закликала мешканців не зволікати з ухваленням рішення про щеплення, оскільки перебіг захворювання новим штамом значно важчий, в порівнянні з весняним сплеском захворювання.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці Юрій Телешко повідомив, що Запорізька область перебуває вже в помаранчевому рівні епідеміологічної небезпеки. У зв’язку з цим в місті запроваджуються додаткові обмеження:

  • Забороняються масові, спортивні, культурні та ін заходи.;
  • Проведення професійних спортивних заходів проводяться без глядачів, окрім громадян, які мають на руках негативний результат ПЦР тестування або сертифікат про вакцинацію;

Міський голова Валерій Баранов зазначив, що динаміка зростання нових випадків захворювання дуже швидка, тому закликав всіх суб’єктів господарювання дотримуватись карантинних обмежень, а містян – вакцинуватись.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок