В Бердянську третій місяць не бачили гауляйтера сауленка

По матеріалам PrimorkaCity
06.12.2022 · 20:23 · переглядів - 3784

На "офіційних" заходах окупаційної влади у Бердянську давно не з'являвся ані сам сауленко, ані його заступники

В Бердянську третій місяць не бачили гауляйтера сауленка

Відчуваючи “херсонський сценарій” та скорий прихід ЗСУ гауляйтери окупованого Бердянська поховалися з полю зору. Вже третій місяць в Бердянську не бачили так званого "голову ВГА" олександра сауленка.

Навіть останнє звернення сауленка через канали пропаганди датоване 11 листопада, а на відео він з’являвся ще 22 вересня.

“Мера” і навіть його заступників давно не бачили на так званих "офіційних" заходах пропагандистського характеру. Так 3 грудня у тимчасово окупованому Бердянську зігнали молодь на мітинг до "офіційного" російського свята «дня нєізвестного салдата». Серед учасників не помічено жодного представника окупаційної «адміністрації» міста, або хоча б району. Псевдо-владу представили лише два директори музеїв — будинку П.П. Шмідта та Другої світової війни «Подвиг» — Марина Новикова та Юрій Гудков відповідно.

Бердянці повідомляють, зрадники, які і до цього не «світилися», вже спакували валізи, намагаються вийти на контакт з колишніми колегами на підконтрольній території України, а також обмірковують варіанти, як дістатися до Європи через Грузію.

Щодо самого сауленка, то тут думки бердянців різняться: чи гауляйтер збіг з міста у передчутті скорої деокупації міста, чи його ліквідували окупаційні куратори.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок