В Бердянську ювенальні поліцейські розшукали 14-річну втікачку

По матеріалам пресс-службы полиции
24.05.2021 · 14:28 · переглядів - 2831

Поліцейські цілу ніч вели пошуки неповнолітньої дівчини, а вранці знайшли дитину біля школи. Втікачка пояснила правоохоронцям, що ночувала у знайомої. Правопорушень відносно дитини скоєно не було.

В Бердянську ювенальні поліцейські розшукали 14-річну втікачку

23 травня близько 22:30 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява від місцевої жінки про зникнення її 14-річної доньки. В  останній раз мати бачила дитину зранку. 

На пошук дівчинки було скеровано поліцейських сектору ювенальної превенції та наряди швидкого реагування патрульної поліції. Правоохоронці вночі шукали дитину у парках, громадських місцях та на вокзалах, а зранку опитували однокласників і вчителів дівчинки.

Невдовзі, начальник сектору ювенальної превенції Бердянського районного відділу поліції Олена Алейникова, отримала інформацію від школярів, яка допомогла встановити місцезнаходження дівчинки. Поліцейським вона пояснила, що ночувала у знайомої, а зранку пішла гуляти поблизу школи.  Правоохоронці провели з дівчиною профілактичну бесіду, пояснивши, що така «самостійність» може призвести до небезпечних наслідків. Також з’ясовано, що правопорушень відносно  юної втікачки скоєно не було.

Напередодні літніх канікул ювенальні поліцейські звертаються до батьків з проханням приділити більше часу дітям, цікавитися їх проблемами, знати коло друзів, з якими вони проводять вільний час. Про всі факти зникнення неповнолітніх, потрібно негайно повідомляти  до місцевого відділення  поліції або на спецлінію «102».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок