В Бердянську запустять чат-бот психологічної допомоги

По матеріалам ГО «СВОІ»
03.08.2021 · 13:48 · переглядів - 2251

Громадська організація «СВОІ» (Спільнота Волонтерів Об'єднаних Ідеєю) реалізовує в Бердянську проект "Your psychologist", в рамках якого найближчим часом планується запустити чат-бот психологічної допомоги людям в кризових ситуаціях

В Бердянську запустять чат-бот психологічної допомоги

Як саме можна буде отримати допомогу, скориставшись «Your psychologist»?

  1. Спочатку Ви проходите невеличке анонімне опитування. Це потрібно для виявлення чіткої та конкретної потреби у вирішенні того чи іншого питання.
  2. За результатами опитування буде розроблений певний зміст та алгоритм дій чат-боту. Запустивши бота, система привітає та запропонує найбільш поширені теми, що можуть бути цікавими саме Вам.
  3. Як тільки Ви обираєте тему, що близька для Вас, наприклад «вигорання», система допомагає вибрати саме те, що близько саме для Вас.
  4. В залежності від наданих відповідей, система буде надавати інформацію для розв'язання проблеми, тематичні посилання, рекомендації, цікаву літературу/фільми або анонс заходів, що будуть корисними саме Вам!
  5. А ще, за гострої потреби, Ви зможете поспілкуватись з психологом через анонімний чат у форматі онлайн!

Якщо цей проект Вам цікавий і Ви бажаєте приєднатись до користування, перший крок до цього - перейти за цим посиланням та витратити всього 2 хвилини свого часу!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок