В Новопетровке водитель ВАЗа насмерть сбил 10-летнюю девочку

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
12.01.2022 · 15:08 · переглядів - 9101

Смертельное ДТП случилось неподалеку от школы


В полиции сообщают, что девочку сбил автомобиль «ВАЗ». Реанимационные действия не принесли результата. Спасти жизнь ребенку не удалось.

Правоохранители выясняют обстоятельства ужасного ДТП.

Редакция приносит соболезнования родным и близким погибшей.

Информация от полиции

43-річний водій легковика скоїв наїзд дитину,  яка перебігала дорогу у невстановленому місці поблизу школи. Дівчинка від отриманих травм померла на місці події в кареті швидкої медичної допомоги.  

12 січня близько 13:30 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в селі Новопетрівка Бердянського району біля школи по вулиці Центральній водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на дитину.

На місце події негайно виїхали наряд відділу реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та медики.

Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець 1978 року народження, керуючи автомобілем «ВАЗ» по вулиці Центральній у селі Новопетрівка, допустив наїзд на дівчинку, яка перебігала проїзну частину у невстановленому місці поблизу школи.

10-річна школярка від отриманих тяжких тілесних ушкоджень померла у кареті швидкої медичної допомоги на місці події.

За результатами медичного обстеження на стан сп’яніння водій тверезий.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування, яке встановлює причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Поліція звертається до свідків ДТП, або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням відгукнутись та звернутись за телефонами: (06153) 3-51-02 (чергова частина) або «102».

 

 




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок