Велопатрулі почали роботу на вулицях Бердянська

По матеріалам пресс-службы полиции
05.05.2021 · 10:31 · переглядів - 3148

У місті Бердянськ задіяні автонаряди патрулювання з числа працівників відділу реагування патрульної поліції та велопатрулі

Велопатрулі почали роботу на вулицях Бердянська

На узбережжі Азовського моря, біля зон відпочинку, вони проводять роз’яснювальну роботу з громадянами щодо неухильного дотримання карантинних обмежень і фіксують порушення. 

Так, 1 травня дільничні офіцери ї Бердянського районного управління поліції виявили 5 кафе, розташованих на узбережжі та нічний клуб, які працювали з порушенням карантинних вимог. Відносно власників складені адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП.

2 травня співробітники поліції у складі велопатруля, виявили водія, який керував автомобілем «ВАЗ 2112» в стані алкогольного сп’яніння.

За даними медичного огляду у чоловіка, 1979 року народження, виявлено 0,54 проміле алкоголю в крові. Відносно порушника складено протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок